200 test σε Αλίαρτο και Θεσπιές-Πως θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ 

Σε συνέχεια της εφαρμογής των πρωτοκόλλων για την λήψη μέτρων προστασίας του πληθυσμού από την μετάδοση του COVID – 19 και λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος στο Δημαρχείο Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Πέμπτη 24-12-2020, οι διοικητικές υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχειακό κατάστημα Αλιάρτου και στο Δημοτικό κατάστημα Θεσπιών θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και χωρίς να δέχονται κοινό. Οι δημότες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Δήμου και οι υπηρεσία καθαριότητας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σήμερα Τετάρτη 23-12-2020:

• Διενεργήθηκαν, συνολικά, περίπου 200 Τεστ στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στο Ιατρείο των Θεσπιών. 

• Έγιναν απολυμάνσεις των Κτιρίων, που στεγάζονται όλες οι διοικητικές και κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και των χώρων συγκέντρωσης του εργατοτεχνικού προσωπικού στην Αλίαρτο ,καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ απολυμάνθηκαν  το Δημοτικό κατάστημα και το Ιατρείο των Θεσπιών.

Την Πέμπτη 24-12-2020

•  Θα  συνεχιστεί η δειγματοληψία ,στην Αλίαρτο στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς (στην είσοδο από Λεωφόρο Δημοκρατίας) 10.00π.μ-14.00

• Στις Θεσπιές στο χώρο του Ιατρείου 10.00 π.μ-13.00

Τα αποτελέσματα των τεστ, τα διαχειρίζεται ο ΕΟΔΥ, ο οποίος προβαίνει και στις προβλεπόμενες ενέργειες.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά

Μία άποψη για το “200 test σε Αλίαρτο και Θεσπιές-Πως θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Ποσα κρουσματα υπαρχουν ενεργα.οφειλει να απαντησει ο κυριος δημαρχος σλιαρτου και οχι το διαχειριζεται ο εοδυ.ο κοσμος πρεπει να γνωριζει τι παιζουμε κρυφτο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα